Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från en duktig fotograf


Västerås by Night

Denna kväll lapade vi sol
på denna magiska aveny.

Njöt av en aperitif tillsammans
i ett gott sällskap.

Gav hals åt olika dramatiska händelser,
som man förknippar med galenskap.

Alla och envar chockades på ett
mindre säreget sätt när plötsligt
en man infinner sig , med mask
för ansiktet.

Ställer sig framför mig och utbrister:
- Du är den skönaste varelsen
jag någonsin skådat på denna jord,
Gör mig äran att bli din nästkommande .

Stum av förvåning kunde jag inte
annat än nicka till svar.

En sådan man vill jag ha. .
när jag plötsligt vaknar ur mina drömmar
när någon 'puttar' på mig. .


- Mamma mamma , vakna nu !! Du yrar. . .






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-20 18:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Nu skrattar man så det gör ont denna känner jag igen... Men jag har varit med om detta vid ett övergångsställe i verkligheten, han kastade sig ned vid mina fötter, och frågade vart jag hade varit hela hans liv, och friade till mig, orsaken var, jag hade ett par egenhändigt målade jeans, motivet var slingrande blomsterrankor i vitt, orange, rött med blåa stänk och ljusgröna blad som på slingriga stjälkar tog sig runt mig,,, han vart kär i byxorna, inte kvinnan mig... Ha ha ha! Underbara soliga du!
2016-04-14

  Ljusletaren
Drömsött flera gånger om men vem vet vad framtiden har i sitt sköte /kram
2015-06-24

  ResenärGenomLivet
Ojoj...som det kan bli...kul att läsa i alla fall...:-))
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP