Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavis

 

Den goda visheten

finns inte nedskriven

 

Men den finns

att finna

under dagens

alla känslor

 

och kan

höras

 

om du lyssnar

på alla de änglahjärtan

som klappar av kärlek för dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 889 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-20 21:42



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Vackert om det intuitiva med hjälp av änglars hand.
2015-06-25

  anits VIP
Så vackert skaldat dina ord berör mycket!
2015-06-25

  Bo Himmelsbåge
Det är allt tur att Änglar finns...
som kan ge oss Kärlek, Förståelse
o Vägledning...

när det Jordiska sviktar...
2015-06-23

    ej medlem längre
En jättefin text ur din hand..
2015-06-23

  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra här vännen! kram
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP