Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

När jag råkade

möta din blick

i en oväntad rörelse

 

Såg jag hur dina anletsdrag

reflekterade solen

från din längtan

 

och jag kunde ana

ditt gömda Provence.. 

 

Jag förstår nu

hur lite jag förstod

 

Så naket

har jag aldrig

sett dig le

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-05 22:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och berörande skaldat!
2015-09-11

  bumerang

Poesi av din subtila reflektion.
"Du ser solen reflektera hans nakna längtan
Och förstår lite mer. "
Min Översättning.
Det var fint.
2015-09-06

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker bild!

Jaa... det är fantastiskt vad en oväntat blick kan avslöja...
tydligen härliga minnen
från underbara Provence...
naket o ljust
med ett stänk
av vemod
i...
2015-09-06

  Lars Hedlin
Stark så stark!
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP