Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kärlek kan vi inte leva

 

Kärleken syns inte

Kärleken väger ingenting 

Kärleken är gratis

Kärlek finns till alla

Kärlek finns i smått

Kärlek finns i stort

Kärlek kan vara tung

Kärlek kan förstöra

Kärlek kan döda

Kärleken kan bli dyr

Kärleken är livet

Härlig

Ibland farlig

Underbar

Ibland skadlig

Men utan kärlek

kan vi inte leva

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-21 19:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och klokt skrivet!
2015-10-02

  Bo Himmelsbåge
Just så...!
Kärleken är själva essensen av Livet...
A och O... början o slutet...
den enda o Eviga Sanningen...!

Fin poetisk sammanfattning!
2015-09-23

  Lars Hedlin
Omhuldande och varm är din vackra text <3 kram
2015-09-22

  stig wikman
KÄRLEK
ÄR
SOM
DIN
POESI.
KRAM.
2015-09-21

  Rise Little One
Kloka tankar om kärlek!
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP