Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna på Google


Vilken värmande glädjefull helg.

Satt i nattens sista timme med
köket fullt av godsaker
som skulle säljas till alla mysiga
och förväntansfulla kunder.

Sonens händer knådade degen med
rasande fart.
Remsor långa som rör från
värme elementen.

Det går att skapa något med
hela ditt hjärta.
Ögonen tindrar från dessa barn
som pekar åt mor sin och
utbrister: En sådan påse vill jag ha.

Slanten och påsen byter plats,
kan man njuta mer utav dessa
nyfikna blickar som stillar deras begär.

Vänskapen man delar med dessa
'knallare' är så kärt och njutningsfullt.
Ena stunden får man en klapp
på axeln för att man ställt upp
medans i nästa fångas in i en varm kram.

Vi är alla olika människor som möts
på detta sätt,
finner gemenskap och värme hos
varann på nolltid.

Leendet blir bredare och bredare,
skrattet skallar i hela lokalen
så att det ekar i väggarna!!

Kom till oss och njut utav
våran vänskap och glädje!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-11 18:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En sådan härligt glad text...känns varmt och gott...
2015-10-12

  Peter Olausson VIP
en fin ton av smittande glädje i din text, sådant blir man glasd av!
2015-10-11

  Ljusletaren
Älskar din värme och ditt engagemang för att glädja liten som stor. Gåvan har du även fört vidare till din son. Förstår att goa bullar och slantar byter plats liksom goa kramar. Kärlek var ordet/kram
2015-10-11

  louisegirl
Underbar värme och glädje, förmedlar du, i din fina dikt
2015-10-11

  Hanna Mari Wallin
underbar positiv text man gärna läser mer utav :):) :)


2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Härlig, positiv text om gemenskap och värme.
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP