Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

 

Jag står vid din sida

och jag går dit du går

 

Om någon gör dig illa

så är det mig de slår

 

Jag värmer dig med kramar

om du är i behov av tröst

 

Jag vill ta bort din smärta

och jag vill ge ditt hjärta röst




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-15 22:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och kärleksfullt skrivet!
2015-10-25

  Lars Hedlin
Så trösterikt och vackert kärleksfullt <3
2015-10-19

  ~LillMarlene Landen~
Vackert
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP