Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då skulle jag vara galen

 

Om du min käraste är rädd

att jag ska hitta någon

annan än dig att älska

 

Då ska du veta

att det är en omöjlighet

 

Det finns ingen annan

 

Vi är Yin och Yang

Vi är hela kärleken

 

Om jag tar sönder

någonting så fulländat

 

Då är jag galen

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-26 18:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet!
2015-11-06

  Bo Himmelsbåge
Neej... så galen är man inte att man släpper det Käraste man har...
då vore man... galen...

Rädslan...?
Kärlek är att släppa
rädslan...

Mycket vacker dikt!

2015-10-29

  Lars Hedlin
helt underbart :)
2015-10-27

  bumerang
JA, den känslan kan jag skriva under på.
Omöjligt precis som texten vill förmedla.
Men rädslan ...
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP