Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltens vackra blomma

 

Hon 

har stor inre

skönhet

 

Asfaltsblomman

 

Med sin förmåga

att fånga kraften

i livet till livet

 

Som kan fylla på

med glädjesyre

när andetagen

redan är tömda

 

Som ser hoppet

där döden lurar

och lockar 

 

Som förstår

att hålla om 

hålla i

hålla hårt

och hålla av

 

Någon

eller någonting

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-05 01:34



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skaldat. Mäktigt
2015-11-10

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2015-11-09

  anits VIP
Berörande ocg vacker poesi!
2015-11-06

  Yrre VIP
Berör denna, visord!

Det viktiga

är att hålla om

hålla i

hålla hårt

och hålla av
Viktiga visord där!
2015-11-05

    ej medlem längre
Fina och tänkvärda ord..
2015-11-05

  agneta pichler


Djupet
Innebörden är mycket klok
och samtidigt vacker i dena text
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP