Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret faller

 

När mörkret faller ner

tänd ett ljus så att du ser

 

Din ängels hjälp finns alltid nära

när livet känns för tungt att bära

 

 




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-15 18:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh så fin.. Den behövde jag idag.. :)
2016-06-02

  anits VIP
Mycket vackert skaldat!
2015-11-26

  Bo Himmelsbåge
Mycket fint om ljusets Ängel,
som alltid finns nära för att
stötta o hjälpa!
2015-11-16

  Lars Hedlin
VACKERT!
2015-11-16

  ULJO
Så fint skrivet
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP