Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min absoluta övertygelse







Ingen är så obetydlig

att den inte lämnar någon skugga




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-12-02 10:54



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Stämmer precis
2015-12-06

  lila fjäderblomman VIP
ja alla är vi unika. En del lämnar större avtryck än andra...olika i olika liv. Bra där Marita!
2015-12-05

  överlevaren VIP
Alla lämnar vi avtryck i någon form mer eller mindre....
2015-12-05

  Lars Hedlin
Precis så
2015-12-05

  Teresia Ridell
Bra ! Ja så tror jag också.
2015-12-04

  ResenärGenomLivet
Jaa...alla är unika och betydelsefulla...bra skrivet...
2015-12-04

  Maria Sundelin VIP
Helt klart, men ibland är skuggan skuggad av sig själv
Kramar
2015-12-03

    Dan Myrbeck
Bra om allas betydelse!

(Får mig att associera till elementarpartiklarnas värld... Vi får nog gå dit om vi ska hitta något som inte pasar in på din fina aforism...
Det måste vara snopet att betala för guidningen i Cern, och sedan svischar partiklarna förbi i ljushastighet... Tänk att Relativitetsteorin fyller 100 nu i dagarna...)
2015-12-03

  KattenKin VIP
Helt sant. Snygg aforism!
2015-12-03

  Maj-Lis VIP
BRA
2015-12-02

  Eva Helene VIP
Så sant, bra!
2015-12-02

  louisegirl
Klokt och bra ordat
2015-12-02

  walborg
Ett fint bevingat ord igen!
2015-12-02

  M.Eta
Det vore väl hemskt, skulle inte märkas alls! Tänkvärt.
2015-12-02

  Gunnel Eriksson VIP
Bra! Alla är någon och lämnar
avtryck om än bara i form
av sin skugga.
2015-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt visst och sant! Alla är någon oavsett om de gör väsen av sig eller inte.
2015-12-02

    ej medlem längre
I alla fall för någon.
2015-12-02

    ej medlem längre
Som alltid lämnar jag din sida med tanken fylld av din klokhet.
2015-12-02

  Den lilla tänkande
Tänker du att skuggan i dikten är en bra eller en dålig sak?
2015-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Håller med dig där.
Varje individ är unik och bär på sin egen historia.
Att det sedan finns vissa som sätter större avtryck än andra är en annan femma.
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP