Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmar och jag







Mina drömmar har vingar

låter dom flyga fritt

tills dom hittar den rätta platsen

att landa på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-12-07 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bevingade drömmar, i väntan på klartecken.
2015-12-10

  ResenärGenomLivet
Tänkvärt och bra...
2015-12-08

    ej medlem längre
Jättefin få ord säger mycket.
Mvh annokas
2015-12-08

  Ingrid Trolle
Ett mycket bättre
val än att kedja
fast dem.
2015-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och tänkvärt diktat!
2015-12-07

    GG
"Låter dem flyga fritt" låter så levande och... ja, fritt.
Så ska att drömma vara, en frihet, men också en tillgång att använda vid rätta tidpunkter, "den rätta platsen att landa på."
2015-12-07

    ej medlem längre
Klokt val, det blir bäst så!
2015-12-07

    Dan Myrbeck
Klokt! Och då kommer din inre kompass väl till pass - bättre
än GPS.
2015-12-07

  Blomma-Stjärna VIP
ja, låt dagdrömmandet få vara vad det är - tids nog finner nog drömmes sin plats "att landa på"
2015-12-07

  Maria Sundelin VIP
Ja, låt dem flyga
Kramar
2015-12-07

  Eva Helene VIP
Låter klokt detta, så fint!
2015-12-07

  Anya VIP
Skriver också om drömmar idag...men de gör nog mer som de vill...precis som Gunnel säger. Bra att du har landningsbana till dina drömmar...mina flyger omkring.
2015-12-07

  Gunnel Eriksson VIP
Förmodar att dikten handlar om
dagdrömmar för de om natten
gör som de vill. Bra.
2015-12-07

  överlevaren VIP
Härligt med öppen landningsbana i sinnet....
2015-12-07

  Rise Little One
Låt dem vara i det fria <3
2015-12-07

  StinaJ VIP
Precis så, låt dem sväva och finna en bra plats att landa på
2015-12-07

    ej medlem längre
ja så är det!
2015-12-07

  Teresia Ridell
Åh vad bra !
2015-12-07

  Lars Hedlin
Mycket bra vännen :)
2015-12-07

  M.Eta
Låter väldigt skönt och befriande!
2015-12-07

  Stefan Albrektsson
Cool bild med de bevingade drömmarna (liksom en variant på barndomens flygdrömmar) - hoppfullt!
2015-12-07

    ej medlem längre
Drömmarna visar oss vägen.
2015-12-07

  louisegirl
Härligt...
Bra förmedlat!
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP