Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som att...

 

...jag har fastnat

i rummet

där vemodstoner

jagar silvertårar

 

Där möts inga själar

för att säga farväl

 

Där lever jag på orden du gav mig

och ser på filmer om livet som varit

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-10 23:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Känslosamt och mycket berörande skaldat!
2016-01-15

  Bo Himmelsbåge
Tråkigt när livet fastnat i en gråzon...
utan möten o farväl...
där gamla filmer spelas om igen...

Hoppas att våren kommer med nytändning!
2016-01-11

  Lars Hedlin
Känslan berör ..kram
2016-01-11

  bumerang
Precis så. Alltför ofta så.
Fin betoning på det poetiska
I det alltför grå.
2016-01-11

  agneta pichler
Känns igen

att leva på sparlåga
På gamla drömmar

Våren är snart här..

2016-01-11

  Nimbus VIP
Fastnade extra mycket för sista stycket!! :)
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP