Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om



tänk om


det gick att slå ihjäl
hat
ångest
rikedomar

på samma sätt som vi slår ihjäl sommar myggen


tänk om

det gick ta den kraftigaste bomben i världen
fylla den med
sinnesro
kärlek
harmoni

på samma sätt som vi säger att vi löser krig


tänk om

det gick att se
verkligheten som den är
där det inte finns något som är rätt
inget som är fel för den delen heller

på samma sätt som vi dömer andra

tänk om




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-14 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N