Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda ett liv




kom inte med några svar

vad som är det rätta
om alla fel personen gör

förminska inte
med att säga
så farligt är det inte
känn inte efter
det går över

ta det inte som
ett hot
utpressning
manipulation

se
lyssna

finns där som en vän
även om du blir ett med kulissen
av de strider som sker
i det dolda

vänta där
håll hårt i hoppet
som stjärnan långt borta
på natt himmeln




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-28 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N