Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Korta stunder

 

Hur hinner själar känna

när lyckan springer så fort

 

Innan ensamheten tar mark

vill jag fånga stunden på kort




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-20 21:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text :) kram
2016-01-23

  agneta pichler
Underbar :)

Fast den har ett djup
Så skoningslös.
2016-01-21

  bumerang
Ja det var verkligen en fångst.
Symboliken är talande.
Så fint skaldat i eftertanke.
2016-01-21

  Bo Himmelsbåge
Jaa... lyckan är underbar, men ofta så kort... det gäller att fånga ögonblicket,
så att man kan njuta länge av minnet...
2016-01-20

  ULJO
Underbar tanke med denna text.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP