Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbelyst

 

Solens armar

griper tag 

 

bländar sinnen

 

och reflekterar 

världen i blodljus

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-20 22:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbar :) kram
2016-01-23

  Bo Himmelsbåge
Jaa... tyvärr är det mycket blodljus i världen, som vi behöver skydda oss emot...!
Finstämt och tankeväckande skrivet!
2016-01-22

  agneta pichler



Finstämda rader om att skydda
De som går skydda..
2016-01-21

  Jan Widströmer VIP
Så är/känns det en motsolsdag.
2016-01-21

  bumerang
Blodljus. Så dubbelbottnat.
Som bra poesi är. Översätter livet.
2016-01-21

  ULJO
Lysande skaldat
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP