Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får vänta länge på mig

 

En dag ska vi mötas

men jag skyndar mig inte

 

jag har inte bråttom

 

jag följer

all längtan

i mina egna steg

 

det är du som

äger tiden

i det som varit

och har format

i det som blir

 

så det är du

som får vänta

 

och du

får vänta länge

på mig




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-23 00:37



Bookmark and Share


  Eila
Hur var det nu förväntan eller väntan på godot
2016-01-28

  agneta pichler
helt rätt
hoppas jag en vacker dag oxå
kan ha denna styrka..
2016-01-23

  Lars Hedlin
Känsla insikt och ömhet <3
2016-01-23

  Carl Mikael Fäldt
Visdom och vilja möter kärlek här!

Tycker jag.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP