Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eyes wide shut

du får göra vad du vill med min himlakropp av någon anledning

det rör ingen ryggen hur du viskar knivarna mot tungan och delar ut, till

så små enkla tankegångar är vatten under självmordsbroarna

fördriver tiden med arga leken öga mot öga med svarta hål

det rycker i och rinner ur underläppen

men strålande vägrar ge upp

 

ledsen, har aldrig velat leva

och vill bara ha dig för

att dö

lite annorlunda ägda

rum för kärlek




Bunden vers av tehdog
Läst 78 gånger
Publicerad 2016-01-31 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tehdog