Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar

 

 

Du har längtat så länge

efter en frusen orkidé

att du glömt bort hur

själva livet är kärlek

 

Du går nu mot ditt öde

vid nästa horisont

 

... Jag stannar vid mina hjärtslag!

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-07 23:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stilfullt ovh ljuvt!
2016-03-15

  Bo Himmelsbåge
Jaa... ibland stannar man upp... när den andre väljer att gå vidare... Det gäller att lyssna till sitt hjärtas röst!
2016-02-11

  Lars Hedlin
Underbart skriftat vännen :)
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP