Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

 

Regnet faller

som tårar gör

och varje droppe

rymmer saknad

 

men själar

kan aldrig

säga farväl

 

utan lever

kvar i orden

 

jag skriver

ditt namn

 

i den blöta

jorden

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-10 13:58



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Tårarna faller i ödslig sand... o suddar ut spåren... med orden i själens skattkista kan aldrig dö...
så Du målar nya bilder igen...
som havets vågor, som rullar mot stranden...
ständigt...
2016-02-11

  louisegirl
Så berörande vackert skrivet
2016-02-10

  aol
Underbart skaldat blev så berörd,
2016-02-10

  bumerang
Själar kan aldrig säga adjö
- skriver under på det.
Fint formulerat.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP