Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glastårar

 

 

Vem kan fånga

de tunga tårar som faller 

 

innan de krossar

det golv av glas 

 

jag går på 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 582 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-18 17:22



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Skönt skaldat av dig. någon nära kanske?!
2016-02-23

  nicol neli
fint
2016-02-20

  mike irow
fint fångat---
skalad--
2016-02-20

  Gisela Nordell
isar till i mig, väl förmedlat om smärta å det inre planet.
2016-02-18

    ej medlem längre
Bara någon som finns riktigt nära ... kan och hinner ... fånga tårarna av glas.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene