Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto! Copyright : Soligajag_1


En arbetsdag utan dess like

Mitt Tävlingsbidrag.

Ser alla dessa sjuttio bröd på bordet som jag nyss
tagit ut ur ugnen som det doftar så ljuvligt av.

En arbetskollega kommer fram och tittar på bröden
och utbrister:
- Jisses ! Du får det verkligen att vattnas i munnen, jag norpar en
tack sa hon och gick iväg skrattande. .

Nu är det bara bullarna kvar tänkte jag inom mig och
började ta fram alla ingredienser till baket.
Timmarna rann iväg och som tur va hade jag min goa praktikant
som kom sänd som en gud från himlen.

Gav honom en bamsekram och sa: I Love You!
Han återgäldade kramen och log brett.

Bullarna blev bakade med ett swisch och allt va på plats.
Nu kan gästerna komma och fika.
Jag måste gå in till hörsalen och fråga vad alla tyckte om bröden
som jag bakat till deras möte.

Jag möttes av sorl och babbel innan jag kom in.
Hörde rösterna innan jag klev in.
-Wow! Vilket bröd , vem har bakat detta
- Våran underbara tjej i Cafet , hon är en klippa och bjuder
verkligen på sig själv sa en personal som just nu tittade på mig.'
Här kommer hon förresten, våran goa och bästa Hillevi.

Kan man få en bättre eloge än denna!
Tackade så mycket och visste att min dag skulle bli
den bästa av dem alla!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-25 06:52



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
En arbetsglädje där bröd
bakas på kärlekens glöd
och som ger glädje till andra
vill man önska varandra
Kram Hillevi !
2016-02-26

    Dan Myrbeck
Toppen! Ditt arbete värdesätts verkligen.

Vinner du inte, så ska ja kontakta juryn. Och då blir det andra bullar...
2016-02-25

  Ljusletaren
Lycka till vännen!

/kram

Ps Lindha har fel denna gång :-)
2016-02-25

  Lindha W Gustavsson
Fin sann historia, men får man publicera bidraget innan tiden gått ut om man vill vara med och tävla? Jag tror inte det! Kram på dig.
2016-02-25

    ej medlem längre
Håller mina tummar för att detta bidrag ska gå ända hem. Så fint och så positivt skrivet.
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP