Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamvaro


när ingen längre bryr sig om

och även jag har slutat försöka

då vänder jag blad


kokar mig varm choklad

och äter nybakta kanelbullar

låter elden i kaminen värma



skriver några dikter

poesin visar vägen fram

ger livet mening
























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-26 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja en sådan trygghet att kunna dra sig tillbaka och bo med sig själv i sitt skapande. Du förmedlar (med bl.a. chokladen haha) precis den känsla jag känner när jag vänder blad på så vis. Tack!
2016-03-01

  Bibbi VIP
Ett bra sätt att gå vidare.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP