Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besatt av dig

 

Jag avundas den

som får säga att

dina ögon är vackra

 

Jag avundas den

som får känna

dina mjuka händers

beröring mot huden

 

...och det får mig att bli svag i tanken

 

Vad vet jag om dina händers skörhet

som får mig att darra så, bara för att

de är dina...

 

Jag vet inte om en promenad med dig

i månskenet skulle vara trevlig

 

Ingenting vet jag om din kyssars värme

 

Jag vet bara att tankarna om dig

ger mig ingen vila och skänker mig ingen ro

 

De sliter och drar mitt hjärta

sönder och samman

och tvingar mig att bete mig riktigt illa

 

I mina försök att göra dig till min...

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-04 11:52



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Ohh... jaa... den hemliga Kärleken kan vara väl så givande...
För där finns alla möjligheter öppna
o ograverade o kan stimulera våra innersta o hemligaste drömmar o fantasier...!
Bra o stimulerande dikt!
2016-03-10

  Peter Stjerngrim VIP
Ibland ... och stundom mer vanligen
kan det hjälpa om man låter den man
längtar, om man vet vem det är,
få veta vad man känner ...
Men risken är ju förstås att känslorna är besvarade och att det lockande tillsynes så svåruppnåeliga blir fullt möjligt ...
2016-03-04

  bumerang


Stackars oss,
som känner igen oss;-)
2016-03-04

    ej medlem längre
Fin text!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP