Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sadlar min skuld


är det så här det känns
när sorgen sakta tar över
värken stegras inuti
ångesten river hål
mörkret tätt omslutande

jag drunknar
i mig själv
mina ord är irrskott
som inte förmår beskriva
hur jag sakta ebbar ut

det är ett tillstånd
ett stormande inferno
där skuldens piska viner
över bräcklig is
hur jag kommit att bli

utan dig










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-04 11:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, en jättefin text!! Poetisk. Älskar slutet! Och raderna
"mina ord är irrskott
som inte förmår beskriva
hur jag sakta ebbar ut"

2016-03-08

  Bibbi VIP
Jag känner igen tillståndet om det nu kan vara till någon tröst.
2016-03-04

  Per Drysén
Den vackra beskrivningen känner jag igen starkt. Väl fångat!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP