Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


allt vill jag

 

Smaken i din mun äger jag, ställ dig så att jag kan se dig. Ett vattenfall är du över min mage. Genom bruset ska vi drunkna dagarna. Fall mig. Otålig. Var i mig så det känns.  Täck mig. Tung.

Kan du hjälpa mig skölja bort mitt senaste. Vintern var inte min. Det finns nu bara andning. Och männens vackra leende. Inget är kön. Allt är kön. Ljug mig. Gentle.

Lättheten fångar mina läppar när du för handen över ländryggen. Bänd mig. Krökningen låter oss. Var mig. Ändlig.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-03-05 16:28



Bookmark and Share


  mike irow
finfin........
2016-03-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Sinnlig poesi med andliga kvalifikationer. Falla tillsammans och uppleva hur himmel och jord...... skälvande förlorad i ett hav av flytande...... och Dofterna när äppelträden blommar och syrenerna - Nej, nu skall jag vara tyst och låta Din text tala.
2016-03-12

  Solstrale VIP
Den där bortkomna känslan försvann när jag la orden intill den egna insikten du belyste med din poesi, så att jag förlöste en våg av lust att skriva om lusten... tack för inspirationen du ger!
2016-03-09

  Nils-Robert
Så njutbart!
2016-03-07

  Blomma-Stjärna VIP
fin - poet på kärleksstigen ;-) !
2016-03-05

  Yrre VIP
Åh vilken sinnlig text!!!!
2016-03-05

  Henning Hson
Oj, den var het och bra!
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP