Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : :Copyright: Soligajag_1


Lycka

Att stå bredvid sin Goa son och tillaga
kvällens delikatess , karré i lergryta
med ugnsstekta grönsaker.

Att få denna uppskattning av syster din som du
så snällt följt med som sällskap , orkade timme efter timme
räcka systern plagg efter plagg . . till slut säga
med en ironisk stämma : har du inte fått nog än??

Att hitta ditt största fynd på Loppis som
du bara måste hem och installera !

Att få denna underbara kram av en go' vän
när du kommer och hälsar på från
ingenstans!

Att vara efterlängtad av arbetskollegorna.

Att vakna på natten utav ett sms från en vän som
saknar ditt goda skratt och leende.

Att 'bara' njuta och koppla av från vardagens
alla stress moment !

Att hitta Deckaren som du letat efter så länge och
helt plötsligt så dimper den ner från 'himlen'.

Att kunna ge av sig själv till alla
och envar är en riktig gudagåva!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-13 17:16



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Det riktigt spritter av livsglädje i din dikt och det smittar av sig.
Tack
2016-03-21

    Dan Myrbeck
Om jag vore Gud, skulle jag låta en solstråle som du byta en dag med en surpuppa - vilken SKILLNAD båda skulle uppleva!!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP