Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken lust

 

Rosor kysser

förföriskt himlen

 

daggdroppar

faller som pärlor

 

smyckar

nyvaken lust

 

dimhöljda

sinnen svävar 

över långsam kust

 

bestiger

högre vågor

 

i kärlekens

vilda hav

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-03-20 00:01



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Bara en kvinna kan skriva så fint om lust!
2016-03-27

  Teresia Ridell
Ljuvligt, underbart !
2016-03-24

  ResenärGenomLivet
Vackert sensuellt...
2016-03-22

    ej medlem längre
Jag känner riktigt hur passionen stegras för varje rad.

Förföriskt vacker erotik

Tack
2016-03-21

  Yrre VIP
Mycket vacker!!
2016-03-21

  Ingrid Trolle
En stark och lustfylld dikt
om äkta kärlek
2016-03-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella toner om lustfylld morgon, tecknar din poesipenna vackert.
2016-03-20

    ej medlem längre
Orden vibrerar av sensualism...underbart fångat!

2016-03-20

  Alysse VIP
Så ljuvligt vackert skrivet om kärlekens lusta
2016-03-20

  bumerang
Den mest sensuella metaforen
Jag läst på länge. Så till bredden
Fylld med poesi. Så vackert, om
Det som är samhörighet när den
Upplevs.
2016-03-20

  mike irow
vacker
2016-03-20

  Nils-Robert
Vilken skön text. Rakt i pumpen
2016-03-20

  ULJO
Sensuellt och vackert i kärlekens namn
2016-03-20

  Henning Hson
Vackert...tummen upp!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP