Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp sorgfjärilen fri

 

Min älskade

låt mig älska dig

som en kärlekssång

 

och veckla ut min glädje

över nattens spillda tårar

 

låt mig värma dig

under morgoneldens mantel

 

och kyssa orden

som fått sväva fria

 

Min älskade

om du bara

ville låta mig

 

släppa ut

sorgfjärilen

 

som flyger så ensam

i tiden som rör sig

 

Intill oss...




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-23 16:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart
2016-04-01

  Ingrid Trolle
En blid och fjärilslätt
kärleksdikt som är
varm och berörande
2016-03-26

  ResenärGenomLivet
Ömt och vackert...känns gott att bli av med sorgen...
2016-03-25

  Teresia Ridell
Starkt berörande, fyllt av ömhet och innerlig kärlek. Alldeles underbart !
2016-03-24

  anits VIP
Så vemodsvackert skaldat!
2016-03-23

  Alysse VIP
Mjuk och vacker som den skiraste fjärilsvinges
kärleksfulla smekning mot min kind är denna dikt
2016-03-23

  bumerang
Tidlös kärlek, evig tänker jag.
Vacker i sitt flygande sorgmod.
2016-03-23

  Änglaögon
Väldigt vacker text med stänk av vemod.
2016-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar kärleksdikt med flera bottnar.
2016-03-23

  ULJO
Så vackert
2016-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2016-03-23

    ej medlem längre
Det bor så mycket vacker kärlek i din underbara dikt.
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP