Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonsångens tröst

 

All min oro

blev till ro

av fågelsångens

sköna tröst

 

just där dagen formades

vid gryningstimmans seger

 

målades hoppets namn 

med morgonrodnadens

tunnaste penseldrag

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-28 23:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert!
2016-04-27

  Päronsplitt
Lika vacker som behaglig skänker den njutning och tröst. En morgonstund som skänker rofylldhet och kraft inför den väntande dagen.
2016-04-05

  aol
så ömt vemodsvackert skaldat
2016-04-05

  Bo Himmelsbåge
Vacker bild av gryningstimmans seger
i dimhöljd glänta!

Skön dikt om fågelsångens tröst
i gryningen av morgonrodnadens penseldrag, som målar längtan i skyn!
2016-04-03

  ResenärGenomLivet
Skön känsla...mycket fint...
2016-04-01

  Lars Hedlin
Så ömt och fint
2016-04-01

  Ingrid Trolle
Mycket vackert skaldat
med vemod och sköna
penseldrag
2016-03-29

    ej medlem längre
Sköra vackra ord...underbart att få läsa.
2016-03-29

  ULJO
Vemodsvackert fångat. Till en underbar bild
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP