Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är min







I dag har jag "fri lek"

inga måste

tid att göra "ingenting"


strosar runt och gnolar

-Du gamla, du fria





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-04-01 11:43



Bookmark and Share


  Junia VIP
Låter som härligt det där!
2016-04-10

  ULJO
Härlig underbart skrivet
2016-04-05

  Magdalena Eriksson VIP
rolig skön du gamla du fria ja så vill vara
2016-04-04

  Teresia Ridell
Låter underbart !
2016-04-04

  StinaJ VIP
Frihetslek, så underbart härligt
2016-04-03

  Åsa Njunjes
Låter härligt och får mig att le.
2016-04-03

  Valter Örn VIP
Skönt när man kan rå sig själv utan påtvingande måsten ...
2016-04-02

  ResenärGenomLivet
En sån skön känsla...jag tror jag tar dig på orden och har lite "fri lek" jag också...:-))
2016-04-02

  Klara Ord VIP
Ja visst är det skönt med frihet!
2016-04-02

  M.Eta
"Busy doin nothing at all" Ace Wilders låt i mello 2014! Din låt igår! Skönt!
2016-04-02

  Maria Sundelin VIP
Sådana dagar behövs
Kramar
2016-04-01

  Marianne Räf
Ha ha, en sånn dag borde alla
ha, ibland ! ;D)
2016-04-01

    Birgersdotter VIP
Skönt göra ingenting-eller allt.Få bestämma själv!
2016-04-01

    ej medlem längre
Gott så:)
2016-04-01

  Respons VIP
Friheten gör människor lyckliga!
2016-04-01

    Dan Myrbeck
Bra att du trots allt gjorde
någonting:

Du skrev om ingenting!
2016-04-01

    ej medlem längre
Härligt...livet leker!
2016-04-01

  Eva Helene VIP
En sådan dag ska jag ta mig i morgon tror jag, tack för kul och bra tips! :)
2016-04-01

  DominiQueen
Härligt, och kul slutknorr på en evigt ung go tjej, fri och vårrusigt glad. Heja Dig!
DominiQue
2016-04-01

  Anya VIP
Vad härligt. Sådana dagar måste jag börja spara på. Det är lättare när man är bortrest...är man hemma är det ofta en massa saker som tränger på.
2016-04-01

    ej medlem längre
Det är livskvalitet!
2016-04-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Så härligt och en oväntad krumelur på slutet!
2016-04-01

  Gunnel Eriksson VIP
Sista raden -vilken
härlig association.
2016-04-01

  överlevaren VIP
Härligt, bara vara!
2016-04-01

    glas-svalan VIP
Fantastiskt! Önskar dig en skön dag :)
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP