Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


O sole mio!!!!

Vilken värme som strömmar emot oss
kalla varelser.

Är det verkligen sant att detta härliga runda
gula klot har kommit för att stanna hos oss.

Ser mig omkring och möter glada leenden överallt.
En del vinkar medans andra tjoar av glädje.

Tänk va denna underbara värme gör med alla
människor som längtat och längtat efter dessa
heta solstrålar.

Vi blir som barn på nytt,
stojar och skrattar precis som livet
är en dans på rosor.

Uteserveringarna är fyllda med glada ansikten
som njuter av en Cappuccino så skummet yr.

Barnen tindrar med ögonen när glassen kommer
fram på bordet i läckra glas.
Nu är det Våryra!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-10 14:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tänk att sol och värme kan betyda så mycket...sååå gott...
2016-04-16

  Ninananonia VIP
Fint med sol..
2016-04-13

  Lindha W Gustavsson
Visst gör solen underverk - vilket du beskriver på ett livsbejakande sätt som gör att man blir ändå gladare. Tack snälla!
2016-04-13

    Dan Myrbeck
Bra soligajag_1
om soligavi_1!
2016-04-12

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-10

  Valter Örn VIP
Härligt Hillevi ! O Sole Mio betyder ju O Ensamma mig ! Jag erinrar mig ett citat sagt av en dansk författare om Astrid Lindgren: Man lyfter sig ur ensamheten genom att fantisera.
Jag tycker också att man är en lyckligare människa om man har fantasi.
Det önskar jag alla.
Nu ska jag fortsätta vissla på O Sole Mio
...
2016-04-10

  Heikki Hellman
Jag gläder mig gärna med dig och dina fina verser över vårens ankomst. Hoppas dig även en bra helg!
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP