Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen famn

 

I den stunden

då jag gav dig 

min öppna famn

helt naken som kärlek 

och du fick besöka

mina tankars boning

 

då förstod du inte

att dina ögon

skulle bländas 

och aldrig kunna se mig

annat än som den jag var

med dig just då

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-12 01:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärleksfullt skaldat!
2016-04-27

  ResenärGenomLivet
Så kärleksfullt och fint...
2016-04-16

  Bo Himmelsbåge
Mycket naken, sensuell o sann kärleksdikt...
där blodet forsar fram
i heta läppars kyss...!

Vackert!
2016-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Med innerliga känslor tolkar du kärlekens sällsamma väsen i ord och mening.
2016-04-12

    ej medlem längre
Orden flödar av kärlek och innerlighet.
2016-04-12

  ULJO
Vacker och stillsam kärlek
2016-04-12

  Thekid71
väldigt vacker och speciell.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP