Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta har fått ro

 

Mitt hjärta har fått ro

det fann en väg till dig

 

Hos dig vill det alltid bo

 

Jag söker inte längre

för kärleken har svar

 

Som ett heligt vatten

flyter livets guld

i evigheten kvar




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-12 22:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert!!!
2016-04-27

  Ezmeralda VIP
Vackert, kärleken har du hittat.
2016-04-18

  M:tin
Vackert!!!!!!
2016-04-18

  Bo Himmelsbåge
Skönt när hjärtat fått ro o kärleken funnit sitt bo...
o Du inte behöver söka längre...
Fint skaldat!
2016-04-16

  ResenärGenomLivet
Som att känna att man kommit hem...så fint...
2016-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Att finna kärlekens innersta väsen, diktar du finstämt om.
2016-04-13

  Gisela Nordell
så vackert och en sån frid texten andas, hjärtat har fått ro...
2016-04-13

  Ingrid Trolle
En skönt lugn och
vacker dikt om
den eviga kärleken
2016-04-13

  Karina"Kia"
Åå! Att finna stillhetens trygga stora kärlek..så vackert diktat!
2016-04-12

  Alysse VIP
Åh, så fint och vackert skrivet!
2016-04-12

  aol
Blev så rörd fint skrivet
2016-04-12

  Ninananonia VIP
Fint när man inte längre behöver det...söka alltså :) Gillar
2016-04-12

  ULJO
Så fint
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP