Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlåta och bli förlåten







Förändrar inte det förflutna

men har stor betydelse för framtiden




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-04-19 10:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra insikt :) kram
2016-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Sant! Men tyvärr finns oförlåtliga saker. Men man kan låta dem ligga på hyllan och vila.
2016-04-20

  Valter Örn VIP
"Don´t look back, it´s no future in it!"
2016-04-20

  mike irow
borrar bra i hjärnan...betydelsefull
2016-04-20

  StinaJ VIP
Kloka fina ord. Det är stort att förlåta någon. Det ger inre frid.
2016-04-20

  Gunnel Eriksson VIP
Välformulerat.
2016-04-20

    Birgersdotter VIP
Det skriver jag under på!!!Så sant!
2016-04-19

  Margit Grell VIP
Klok och fin vägvisare!
2016-04-19

    ej medlem längre
Visst är det så, ord värda att minnas.
2016-04-19

  överlevaren VIP
Det frigör kraft som man behöver framåt....
2016-04-19

  Niliboy
Kanske man kan genom Guds hjälp vrida det till något nytt å positivt, å slippa att skämmas!
2016-04-19

  louisegirl
Så kloka sanna ord...
Fint fångat!
2016-04-19

    Dan Myrbeck
Instämmer. Bra uttryckt!
2016-04-19

  Öknens Ros VIP
Ett litet ord som kan förändra allt.
2016-04-19

  M.Eta
Det lilla ordet förlåt kan vara svårt att få fram ibland men sant som det är sagt, väldigt skönt när det är sagt( om det är befogat). Bra!
2016-04-19

  Sofhia Wirström
så sant
tack för fin text
2016-04-19

  Eva Helene VIP
En mycket väl sammanfattad sanning, bra att påminnas om, tack!
2016-04-19

  Ninananonia VIP
Fina tankar som väcker nya i mig...


2016-04-19

  tidsliv
En dag ska jag förlåta både de andra och mig själv. Det är verkligen helt sant. Det går inte att gå runt och hata. Tar till mig dina ord och försöker ännu mer att gå vidare.
2016-04-19

  Maria Sundelin VIP
Helt klart. Och det är bland det finaste vi kan göra mot varandra
Kramar
2016-04-19

  Anya VIP
Jaa det där om förlåtelse är komplext... Jag tänker mer på försoning...att kunna försonas med det som hänt eller blivit gjort med en... Bra infallsvinkel här som får mig att börja tänka.
2016-04-19

  Rise Little One
Kloka ord som alltid <3
2016-04-19

  DominiQueen
Tack. Lyssnar och lär.
2016-04-19

    ej medlem längre
Ett stort vackert ord.
2016-04-19

  rondell
Stjärnklart!!!
Tycker om:)
2016-04-19

  Minkki VIP
Så sant som det är sagt!!!
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP