Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina färger är ljusare i dag

 

Jag känner hur färgerna du bär i dag

fångar solens brytning genom molnen

 

som om varje andetag målar in livet till din själ

sänder prismorna ditt leendes ljus över min oro

 

vill bara vattna de vackra stunderna med närhet

och gödsla våra skratt med  ~ Jag älskar dig!~

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-19 23:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Så känslosamt och berörande skaldat!
2016-04-27

  Bo Himmelsbåge
Din kärlek vibrerar idag av kraft...
att stötta Din älskade
på hans väg i uppförsbacken!

Mycket fint!
2016-04-26

  ResenärGenomLivet
Underbara ord...verkligen sann sista rad...
2016-04-26

  Lars Hedlin
En ljuvlig text!
2016-04-21

  Alysse VIP
Så kärleksfullt omfamnande ord och tankar

2016-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
En stöttande kärleksförklaring till en älskad människa, från din poesipenna.
2016-04-20

    ej medlem längre
Orden målar färger och känslor.
2016-04-20

  bumerang
Fullkomlig kärlek.Så mjukt förmedlat.
2016-04-20

  ULJO
Fint skrivet
2016-04-20

  Karina"Kia"
Självkänslan som när!
Viskande om famnande stor i kärlek
om hopp i mörkret!

Såå mjukvackert skrivet i dikt!
Stående applåd!

2016-04-20

  Ingrid Trolle
En vacker kärlek
2016-04-19

  mike irow
du är iklätt oro
men din själ är färgerna som bringar
vatten fram till vattning...vackert skrivet...
2016-04-19

    ej medlem längre
Väldigt vackert
Mvh annokas
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP