Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon finns inte än

 

Under nattens

skyddande kupol

stannar livet till

 

jag hinner 

samla guldkorn

och smycka tankarna

 

innan jag fastnar

i vemodets knä

 

månen har

tatuerat in magi

i vår kärlek

 

och trots att tiden

bär förgänglighet

 

så håller vi lyckan 

i våra händer 

just nu

 

i morgon vet vi inte

 

i morgon finns inte än




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-04-20 23:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och mycket berörande skaldat!
2016-04-27

  Bo Himmelsbåge
Underbar dikt om nuets magi
att i nattens månsken
vara lycklig o fri
Vi sitter tysta under stjärnträdets
bloss
i natt de glittrar bara för oss
Tänk så förunderlig mycket att se
innan vi fastnar i vemodets knä

Mycket vacker o tänkvärd dikt!
Sparas i Kärlekens stjärnbild!

2016-04-26

  ResenärGenomLivet
Ta vara på det som är nu...så fint skrivet...
2016-04-26

  Stanley Rydell
"i morgon finns inte än" - skön ljus närvaro!
2016-04-25

  aol
Så ömt berörande vackert,
2016-04-23

  Ingrid Trolle
Måste bokmärkas!
2016-04-21

  Ingrid Trolle
En skimrande vacker
dikt om det som inte
finns - än.
Det som vi bara kan
hoppas på.
Skickligt, mjuk och
berörande.
2016-04-21

  Karina"Kia"
Nyckeln är nuet idag som natt och så underfundigt,vad "Händer" imorrn...Focus på nuet..
Vackert vackert skrivet i din vackraste vemod över morgondagen!

Stort.Applåd!
2016-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om att ta tillvara ögonblicken i livet.
2016-04-21

    ej medlem längre
Din dikt är ett stort skimrande guldkorn. Tack för att du bjuder oss på sån skönhet.
2016-04-21

  Lars Hedlin
Dagen är NU :)
2016-04-21

  Solstrale VIP
Ljuvlig fröjd att få ta del av, lycklig läsare hör! Ser din fina själ ropar! Vackert!
2016-04-21

  ULJO
Vacker poesi om den stundande och outforskade morgondagen
2016-04-21

  Ninananonia VIP
Vacker poesi om det som inte finns än...
2016-04-21

  Leo Rudolphzon
"jag hinner
samla guldkorn
och smycka tankarna
i vemodets knä"
Att fånga natt illande tank på så få ord
Helt underbart , jag kommer lägga de i min ord bank

2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP