Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sucka mitt hjärta men brist inte






Suckade tungt
när jag såg på golvet som behöver bytas ut

-Höj blicken , sade maken

gjorde så
där saknades taklister













Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 940 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-04-22 10:31



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
*fniss* Störtskön humor här!
2016-08-28

  Eva Helene VIP
Din humor är så skön! Tack för dagens skratt!
2016-04-26

  ResenärGenomLivet
...av två onda ting...ja ja...men det kunde varit värre...:-))
2016-04-26

  Magdalena Eriksson VIP
ha ha same shit everywhere lika bra å tare lugnt. kul text av dig.
2016-04-24

  Valter Örn VIP
Det är bra om man har ett jämnt lynne för man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet !
2016-04-23

  Marianne Räf
En väl motiverad önskan!
2016-04-23

  StinaJ VIP
Så klokt ordat. Livet består av så mycket mer än materiella ting.
2016-04-23

    ej medlem längre
Inte titta upp så högt; )
2016-04-23

  lila fjäderblomman VIP
Ja du min vän...fyndig är du! :)
2016-04-22

  ULJO
Fyndigt skrivet med glimten i ögat
2016-04-22

  Anya VIP
Jaa ska man skratta eller gråta? Ibland är det mycket som skulle behöva göras. Känner igen mig i dina ord.
2016-04-22

    Dan Myrbeck
Det gäller att se upp
när man ser ner.
2016-04-22

  Henning Hson
Så länge det är materiella ting går det att fixa…sa den blinda till den döva och tog hammaren och såg.
2016-04-22

    ej medlem längre
Livets fågel eller fisk överlevnad. Kanske titta mera mot mitten i livet.
Speciell text som får än att tänka till.
Mvh annokas
2016-04-22

  överlevaren VIP
Skratt.... ja alltid finns det något att göra i hemmet!
2016-04-22

  Ninananonia VIP
:) Jag ler.. fyndigt skrivet...
2016-04-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Humor, som ger ett befriande skratt!
2016-04-22

  Maria Sundelin VIP
Det var hårt idag
Kramar
2016-04-22

  DominiQueen
Oj så tragikomiskt, skrattade rakt ut och läste för min väninna.. Du är bara så bäst..
Tack för detta och må allt bli gott med hus och hjärta :-)

Kärlek
DominiQue
2016-04-22

  Ingrid Trolle
Som barn lärde jag mig
"Sucka mitt hjärta men brist inte
Den du älskar får du visst inte".
Det var tufft men du vrider det
till golv och taklister och så får
man skratta. Sätt din man i
arbete och läs den gamla ramsan
för honom.
2016-04-22

  Rise Little One
Det får maken fixa ;)
2016-04-22

    ej medlem längre
Blir så glad varje gång jag tittar in och läser på din sida. Tack fina du för dagens skratt!
2016-04-22

  M.Eta
Ibland är det skönt med skygglappar!
2016-04-22

  Öknens Ros VIP
Ja, Herre jisses så det kan vara! :/
2016-04-22

  bumerang
Skrattar.
Underbart realistiskt skildrat.
2016-04-22

    ej medlem längre
Känner igen...
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP