Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm. men bättre kan det beskrivas. fler försök är oundvikliga.


jag vill bara... känna dem


du förstår väl
att jag blir varm
i magen ungefär
när han dyker upp igen
efter länge utan
att vi alls setts

och att trots att
jag inte har tänkt på honom
alls lika mycket som på han den andra
att därför också
blir jag varmare

för han den andra
har mest besvikit mig
så att jag nästan inte alls blir varm
utan försöker låta bli honom
utan att jag alls riktigt vill
och det gör mig inte varm

så när han skriver han den här
som jag inte alls tänkt på lika mycket
och att han visar att han vill
och att han fortsätter känna mig
när han är så som de båda var då
det är då jag blir nästan pirrig
och måste le

det förstår du väl
att det var snart länge sen nu
som jag kände dem så där
kanske lite för mycket
utan att egentligen känna dem
och utan att du riktigt var med

så är det kanske äntligen lite dags
för nästanvännerna att börja bli vänner
för nu kommer sommaren stormande igen

och du
du ska inte vara orolig
för kanske vill du inte veta riktigt allt
och kanske behöver du inte det för oss
för du är allra allra varmast
längst inuti min mage

jag bara vill
att du ska låta mig
känna dem




Fri vers av Sitamoia
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-05-04 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sitamoia
Sitamoia