Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är du och jag

 

Du var du

nu är jag 

jag är du

och jag

 

jag skymtar dig

i mina göromål

och mina drömmar

korsas av dina

 

ibland ser jag

bara dig

i min spegel

 

för våra DNA

är sammanflätade

sedan begynnelsen

 

och förankrade

i himlavalvet

 

först när

alla själar

möts i kosmos 

 

förstår vi att

livet bara var

en illusion

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-10 22:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja du har ett flödande bringande lyriskt uttryck som är så äkta!
2016-05-15

  ResenärGenomLivet
Fina tankar...
2016-05-14

  Bo Himmelsbåge
Fin o skön dikt om att via alla är Ett
förankrade från begynnelsen
i gemensamt DNA!
Därför är främlingskap o
ensamhet endast en illusion!

Härlig dikt!

2016-05-13

    ej medlem längre
Vilken underbart vacker poesi.
2016-05-11

  S-E Forslin/same
Underbar gestaltning av en ofrånkomlighet - Faktumet som är själva livets heliga grund
2016-05-11

  Alysse VIP
Mjuka och fina rader
som jag tycker om att läsa
2016-05-11

  mike irow
vacker konklusion!!vackert skriftat...
2016-05-10

  ULJO
Fint skrivet om livets oändlighet. Kärlek till livet och till att livet är en evighetsfas.
2016-05-10

  Ninananonia VIP
Fina tankar..
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP