Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag möter din soluppgång

 

Du gav mig

en sol

i gåva

till mitt inre

landskap

 

Så som jag

älskar dig

och så som du

älskar mig

 

ska vi älska

i våra soluppgångar 

 

och tillsammans 

stråla ut i värme

över alla frusna dagar

som möter oss

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-11 10:00



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Igen en Fullträff !!!!!!!!!!!!
Dina dikter är ju sagolikt vackra !
2016-05-17

  Solstrale VIP
Njutfull läsning! Så vackra strofer liksom en poetisk symfoni!
2016-05-15

  ResenärGenomLivet
Mmm...såå vackert...
2016-05-14

  mike irow
dina ord söker sig fram till
romantismen och
finner den!
2016-05-13

  Teresia Ridell
Innerligt, ljuvligt sensuellt och kärleksfullt !
2016-05-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell och varm poesi från din poetiska penna.
2016-05-11

    ej medlem längre
Stämningsfull poesi - vackert!
2016-05-11

  Ninananonia VIP
Mysigt och vackert ..
2016-05-11

  Karina"Kia"
Mmm...Här speglas kärlekens totala värmande hetta..Ljuv!

Så vackert diktat!
Stor applåd
2016-05-11

  Maj-Lis VIP
Så fint och varmt
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP