Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig är jag trygg

 

I de till ro smekande

skymningstimmarna

 

försöker jag att

kyssa stjärnorna

i dina irisar

 

när du

stoppar om mig 

så där mjukt

bland molnen

med dina

skönaste ord

 

vill bara

flyga i väg

 

med kärlekens

Jumbo jet

 

till den hemliga platsen

som bara är vår egen

 

och jag vill

stanna länge där

med dig

min käraste 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-14 02:48



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En dikt som genomsyras av Ömhet.
VACKERT
2016-05-17

  Karina"Kia"
NärHet och ödmjukt varmt och sensuellt!

Så vackerkärlek kan bli av det bästa i liv!
2016-05-15

  Bo Himmelsbåge
Vacker, sensuell o öm kärleksdikt
att glädjas o inspireras av!
Mycket fint!
2016-05-15

  Solstrale VIP
Ljuvligt poetiskt bildframkallande så som en filmisk vacker vy! Fint så det förslår!
2016-05-15

  mike irow
vackraste romantik i vackraste poesins skrift!!!!
2016-05-14

  Maj-Lis VIP
Så vackert
2016-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvlig kärlekspoesi skapad i fina bilder.
2016-05-14

  ResenärGenomLivet
En ljuvlig text...såå fint...
2016-05-14

    ej medlem längre
Närhet och kärlek blommar i din vackra dikt.
2016-05-14

  ULJO
Så ljuvligt att läsa
2016-05-14

  Ninananonia VIP
Det är vackert... :)
2016-05-14

  aol
Ömt vackert skaldat
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP