Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skönhet

 

Jag ser dig

fast du inte tror det

 

Din djupa skönhet

bländar mina sinnen

 

Veckla ut dina kronblad

och ta din egen plats

 

Jag ser dig

fast du inte tror det

 

Din djupa skönhet

bländar mina sinnen

 

Lämna den 

brokiga rabatten

som döljer dig

 

Jag ser dig

fast du inte tror det

 

Din själ

bör visas 

på piedestal

 

Jag ser dig

 

Din ljusa gestalt

bländar alla sinnen

som får se dig ...

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-15 08:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och stillsamt skaldat!
2016-06-19

  ResenärGenomLivet
Så vackert...ljuvliga ord...
2016-05-21

  Ninananonia VIP
Så vackert...

Tycker om dina mjuka vackra ord om ljusets skönhet..
2016-05-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Beundrar skönheten i kronbladen och i stroferna.
2016-05-17

  S-E Forslin/same
Denna lysande poesi borde vi alla sända DIG, Fem Hjärtan
2016-05-16

  mike irow
det kallar jag sann poesin!!!
2016-05-16

  aol
Så fint komponerat dikt och bild,
2016-05-16

  Karina"Kia"
Undrens växtlighet och kvalité ..du lyckas leverera..både kärlek,ömhet och stor sinnerlighet...

Lite dubbelbottnad*Mys*
2016-05-15

  Bo Himmelsbåge
Skön bild o härlig lovsång till Din Kära...

En Själ så ljuv o sval
som sätts på piedestal
Jag ser Din vackra gestalt
den är formfulländad
har djup... ja allt!

Mycket inspirerande poesi!
2016-05-15

  Alysse VIP
Åh bild och dikt i vackraste harmoni
Så fint skrivet!
2016-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Läser din känslofyllda dikt, som en förälders till sitt barn. Mycket vackert.
2016-05-15

    ej medlem längre
Bländande vacker poesi.
2016-05-15

  Solstrale VIP
Vackraste poesin skådad, tackvare din publicering, som inte skulle sett dagens ljus om det inte vore för ditt mod, din tro på ordens magi! Vackraste poesi!
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP