Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla hopp

 

Regnet fyller mark

Fåglar under lövverk

Livet flödar stillhet

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-16 08:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker poesi!
2016-06-19

  ResenärGenomLivet
Ljuvlig känsla...
2016-05-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Fullkomligheten !

Tycker om fullkomlighet.
2016-05-17

  Karina"Kia"
Jag slår mig ner av kanten av sidan..
Njuter..suger in...det stilla hopp i livet!

Sitter tyst och ser orden som fallit på plats...

Jag sitter här och känner mig trygg...Här i dina diktade ord...som vackert ger livets avtryck!

Så vackert så jag får tårar i ögonsten...
Så vackert skaldat..stillhet!
2016-05-16

  S-E Forslin/same
"Livet flödar stillhet" Underbaaart!
Må det regnaaaa, fylla, översvämma denna värld!!!
2016-05-16

  Maj-Lis VIP
Vackert
2016-05-16

  Ninananonia VIP
En fin dikt.. om hopp
2016-05-16

    ej medlem längre
Stor poetisk känsla bor mellan dina rader.
2016-05-16

  bumerang
Fin känsla från diktarjaget
2016-05-16

  mike irow
vackert som i eldspennans spår
ditt skrift äter innan det skriver....
2016-05-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat!
2016-05-16

  aol
Rogivande vackra rader,
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP