Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara din sol

 

En sol,

jag vill vara din sol

och skingra molnen

som följer din vandring

 

jag vill vara din sol

som torkar dina tårar

och värmer ditt frusna hjärta

 

en sol,

jag vill vara din sol

som vet hur man

bär sina fläckar

 

jag vill vara din sol

och låta mina strålar 

fläta in sig i dina nätter

och sprida ljus över dina dagar

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-17 20:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert!
2016-06-19

  mike irow
sensuella vackra ord...skinner
2016-05-19

    ej medlem längre
Underbart vackert..
2016-05-18

    Dan Myrbeck
Å så vackra o fina ord! Får mig direkt att tänka på en visa som jag skrivit:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1894321

Jag kan ordna så du får lyssna om du vill.

Kram - nya skrivarvännen!

2016-05-18

  Ingrid Trolle
Det var en underbar
läkande dikt. Mycket
vacker! Tack!
2016-05-18

    ej medlem längre
Din poesi är som solen.
2016-05-18

  S-E Forslin/same
Ååå ... en Gudagåva av en Mästarinna till oss frysande!
Värd allt Jordens TACK!
2016-05-18

  Karina"Kia"
Här trillar man ner bland orden och spinner som en katt!
Ljuvlig...Ljuvlig och helt underbar!

Du kan du/Kramiz
2016-05-17

  Ninananonia VIP
Underbart! Så ljuvligt .Du skriver som en
sol...
2016-05-17

  bumerang
Tänker att du skriver "din" men
skulle väldigt bra också kunna
Skriva "min". Spännande i sin
Skönhet denna dikt.
2016-05-17

  ULJO
Vem vill inte känna dina underbara kärleksfulla strålar
2016-05-17

  Solstrale VIP
Ja så fint och sååååå vackert och inspirerande! Underbart!
2016-05-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat till någon som behöver styrka och mod i sig själv.
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP