Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan språk

 

Jag kan fylla

en hel korg

 

med ord

som jag fått

av dig

 

Alla byggda av kärlek

 

Jag har radat upp dem

på mina tomma ark

 

Nu är de fyllda

med bokstäver 

 

Utan språk

 

Bara katten vet

min akilleshäl

och stryker sig ömt

mot min kind

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-04 12:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket fint skaldat!
2016-06-18

    Dan Myrbeck
Väcker frågor...
2016-06-09

  Lars Hedlin
Underbart vackert :)
2016-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så ömt och vackert...go bild...
2016-06-05

  ULJO
Så ljuvligt skrivet. Berörs av slutet, det är lysande. "Bara katten vet min akilleshäl och stryker sig ömt mot min kind"

2016-06-05

  Karina"Kia"
Kärleken talar sitt eget språk...

Vackert skrivet på detta ark ..som du tilldelar oss alla att få ta del i...
Utan språk..som talar och det va som katten va den vet mer ;)

<3
2016-06-05

  Rise Little One
Kärleken talar...utan ord...
2016-06-04

  Ninananonia VIP
Vackert...kärlekens bokstäver tycker jag om..
2016-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och vackert skriver du om kärlek, som talar utan ord.
2016-06-04

  Alysse VIP
Åh, så underbart skrivet!
Kärleksfullt och mjukt
Jag förstår precis
Jättesöt bild!

2016-06-04

    ej medlem längre
En vacker mjuk text.
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP