Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej poetsystrar och poetbröder!

 

Just nu är mitt liv

fullt av härlig tid

och det är en tid

fylld av nutid och dåtid

och massor med tid i värme

 

internet är ur funktion

den största delen av min tid

 

men jag återkommer till Er

och besvarar era kommentarer

och läser de upplevda spåren

i orden från eran underbara poesi

 

för era vackra ord fyller min själ med värme...

 

Vi hörs snart! Kramar

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-10 17:03



Bookmark and Share


  agneta pichler
Tack för att just du finns här
i poesins underbara rum

2016-06-18

    Dan Myrbeck
Välkommen!

Kram
2016-06-14

  Lars Hedlin
Som en varm kram..HA det bäst! kram
2016-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är inte alltid tekniken fungerar...ser fram emot när du återkommer...
2016-06-12

  Maj-Lis VIP
Det blir trevligt...ler
2016-06-11

  Alysse VIP
Önskar dig en underbar sommar
och vi hörs och ses här
när andan faller på :-)
Tack snälla rara poetvän
för att du finns!

2016-06-11

  anits VIP
Så fint och omtänksamt, kram!!
2016-06-11

  Ninananonia VIP
Kram fina poetissa
2016-06-10

  Valter Örn VIP
Det ser vi fram emot ! Varm Kram !
2016-06-10

  KYREUS of Sweden
Uppriktig omtanke,
så rart!
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP