Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gröna

Halsens gropar börjar skifta i grönt
Fingrar river
Öppnar skönt

I handen kramas, lappen med min sång
Låt mig sjunga
En första gång

Fingrar river
Öppnar skönt
Från min själ, väller det grönt

Giftet svider
Allt ska ut
Lyssna till mitt befrielsetjut




Bunden vers (Rim) av OhCaptain
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-12 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OhCaptain
OhCaptain