Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amalfikusten Så mycket intryck och vackra vyer ...


Hem ljuva hem

 

Trygghet

kan vara en sten

 

ett varande

utan mening

 

men just den stenen

välkomnade oss

med värme

 

våra överansträngda

och intrycksövermätta själar

fick någonting att hålla i

 

när vi gick in för landning

till oss själva

i vårt kära vardagshem

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-15 20:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Så skönt att få känna trygghet hemma!
2016-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med hemmets trygga vrå...
2016-06-18

  agneta pichler
En lycka att ha ett hem..
2016-06-18

  Bo Himmelsbåge
Just så!
Hemmets lugna, värmefyllda
trygghetssten, kan få oss att landa säkert i vardagens grottekvarn;
utan att malas sönder av tidens krav,
när semesteroasen blott blir en hägring, igen...
Mycket fint!
2016-06-17

  Solstrale VIP
Fint och stillsamt om att få komma iväg på semester, låter härligt!
2016-06-17

  Ingrid Trolle
Intrycksövermättade själar.
Ett mycket bra ord som helt
fyller sin roll för att förmedla
känslan av lättnad att komma
hem med fina minnen men
också att veta är det bäst.
2016-06-16

    Dan Myrbeck
Små saker kan
betyda mycket.

Finfin formulering:

intrycksövermätta själar

2016-06-16

    ej medlem längre
Trygghetens innersta kärna blir kristallklar i dina vackra ord.
2016-06-16

  Karina"Kia"
"Borta bra men hemma bäst"
Underbart att komma iväg men lika gott sen att komma hem,köra sina gamla ljudspår...som inte kräver så mycket av än :)

Välkommen tillbaka!
2016-06-15

  ULJO
Precis lycka är att komma bort en stund med att sedan återförenas med verkligheten.
2016-06-15

  Ninananonia VIP
Hemmet kan vara det finaste ändå… :)
2016-06-15

  bumerang
Ja fint beskrivet. Jag förstår känslan. Att byta miljö för ett tag är att uppskatta det man har att komma tillbaka till.
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP