Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

 

Smilgrop blev synlig

vinden torkade en tår

solvingar lekte i hår




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-23 09:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sådana ögonblick är behövliga...fint...
2016-07-30

  Bo Himmelsbåge
Vårt behov av tröst är stort...!
Härligt när vi får detta!
Som i denna dikt!
2016-07-25

    Dan Myrbeck
Finstämt vacker.
2016-07-25

  Karina"Kia"
Tröstande vackert och du målar det med små penseldrag så mjukt!

Vackert mycket vackert skaldat<3
2016-07-24

    ej medlem längre
Vackert och mjukt klingar dina ord.
2016-07-23

  Alysse VIP
Så vackert skrivet
tröstefullt mjukt
2016-07-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra ord i tröstens famn.
2016-07-23

  bumerang
Så väldigt talande och vackert beskrivet med få ord.
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP